Nonchalant en stoer met PME Legend

Nonchalant en stoer met PME Legend

PME Legend is een klassiek Amerikaans merk dat zich heeft laten inspireren door piloten, in het bijzonder cargo piloten. Het merk is ontstaan vanuit de behoefte van deze cargo piloten aan kleding die ruig, hardwerkend en effectief is – net als zij zelf. Duurzame, stoere en comfortabele kleding dus. Hier is PME Legend mee aan de slag gegaan en nu, 25 jaar later, heeft het merk een uitgebreide collectie aan PME Legend jeans, PME Legend jassen en allerlei andere stoere en functionele kleding. Hoewel het merk allerlei kleding en schoenen maakt, richten wij hier de aandacht op de jeans en jassen.

PME Legend is een klassiek Amerikaans merk dat zich heeft laten inspireren door piloten, in het bijzonder cargo piloten. Het merk is ontstaan vanuit de behoefte van deze cargo piloten aan kleding die ruig, hardwerkend en effectief is – net als zij zelf. Duurzame, stoere en comfortabele kleding dus. Hier is PME Legend mee aan de slag gegaan en nu, 25 jaar later, heeft het merk een uitgebreide collectie aan PME Legend jeans, PME Legend jassen en allerlei andere stoere en functionele kleding. Hoewel het merk allerlei kleding en schoenen maakt, richten wij hier de aandacht op de jeans en jassen.   pme legend  

PME Legend jeans

Dat het merk zich heeft laten inspireren door Amerikaanse cargo piloten is in de PME Legend jeans goed terug te zien – met namen als skymaster, nightflight en aviator leven de piloten voort in ieder paar PME Legend jeans. Deze broeken zijn dan ook exact wat een cargo piloot, maar ook ieder ander die behoefte heeft aan functionele maar toch mooie kleding, nodig heeft: ze zitten goed, ze gaan lang mee en ze staan nonchalant en stoer. Bovendien heb je er alle bewegingsvrijheid in die je van een broek mag verwachten.  

PME Legend jas

Ook iedere PME Legend jas is niet alleen geschikt voor een hardwerkende cargo piloot in Amerika, maar ook voor stoere liefhebbers in Nederland. De jassen zijn veelzijdig, warm genoeg om de koudste winters te doorstaan en ontzettend gevarieerd. Bovendien is jouw toekomstige PME Legend jas eveneens vernoemd naar een vliegtuig, met interessante productnamen als cargo glider, skyhog en fleet fighter.  

PME Legend

Met de aankoop van een PME Legend jas of PME Legend jeans haal je dus niet alleen een prachtige en functionele jas in huis, maar schaf je ook meteen een stukje Amerikaanse geschiedenis aan, een element van de mensen die één van de grootste landen ter wereld vanaf de zijlijnen hebben opgebouwd. De stoere collecties van dit merk zien er uit alsof het bloed, zweet en tranen van de cargo piloot rechtstreeks in het ontwerpen van de kleding is gegaan, met als resultaat een tijdloos en klassiek merk dat in geen enkele kledingkast misstaat. 

 

Unieke style

PME Legend kent een bijzonder stoere style en is erg gewild onder diverse leeftijdsgroepen. Wil je echt een unieke en exclusieve style? Bedruk dan zelf je kleding naar je eigen smaak!